3 vidunderlige former for tapet-løsninger

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Tapet er meget mere end en normal, hvid væg. Faktisk er verdenen af tapet det helt modsatte. For blandt tapeter kan du finde et utal af muligheder, som alle har forskellige farver, mønstre og udtryk. Det betyder, at du med god sandsynlighed kan finde et tapet til din stue, som giver rummet noget helt særligt, og som sætter prikken over i’et med hensyn til indretningen. Denne liste rummer beskrivelsen af tre fantastiske tapeter, som bare venter på at blive sat op. Inspirationen er desuden hentet fra denne herlige blog om tapeter: http://dk-fototapet.dk/. Du rådes til at give den et besøg, hvis du er på udkig efter den helt rette løsning til dine tapet-problemer.

 

Tern i blå og grå toner

Tapeter er gået hen og blevet en af de helt store diller i de seneste indretningssæsoner. Det er ikke tilfældigt, da der bliver gjort oprør mod den kedelige, hvide løsning, som mange vælger. Med andre ord har man fundet et rum i indretningens verden, som er fyldt med muligheder og potentiale, som stadig mangler at blive forløst. I din stue vil dette komme til udtryk med et smukt, ternet tapet, som på samme tid er minimalistisk og stilet, som moden foreskriver, at alting helst skal være. Med toner mellem mørkeblå, grå og knækket hvid finder du her et herligt eksempel på dette.

 

En ordenlig overhaling med nye farver

En super måde at give et rum en ordentlig overhaling på er ved at sætte et nyt tapet op. Det er nemt, men det gør en kæmpe forskel, som ellers kan være svær at opnå. Det er noget af det smukke ved tapet, fordi det har en iøjnefaldende, unik og øjeblikkelig effekt. Et eksempel på dette kunne være at smide et ganske modigt tapet op i soveværelset, bag sengen, i nogle smukke farver, som skaber spil og liv i rummet. Lige for tiden er naturlige farver, som grønne nuancer og gullige nuancer, helt vildt hotte, og især idéen om planter og deres nuancer slår ikke fejl denne sæson.

 

Sæt yndlings-superhelten op på børneværelset

En tredje ting, som tapet kan gøre, er at gøre børneværelset helt fantastisk. Tapeter findes nemlig også med motiver fra hele verdenen, og disse er især gode at udnytte på børneværelset. Uanset om det er en Disney prinsesse, en superhelt eller en tegnefilm, så kan du sandsynligvis finde et foto-tapet med motivet på. Barnet vil ikke blive skuffet, og børneværelset vil være det sejeste på hele villavejen!