Alle typer af bøger samlet et sted

Når man som jeg læser rigtig meget, så kan det være overraskende svært at holde styr på alle bøgerne. Skal de inddeles alfabetisk efter forfatter, eller er det lettere at have dem stående efter genre? Bliver der ikke ryddet op i dem, så er det under alle omstændigheder tæt på umuligt at finde lige den, du gerne vil læse her og nu. Det er mange store problemer for en, der læser, men det har jeg løst med en Kindle.

Genialt koncept

Den er lille som en lommebog, den vejer ingenting, og den ligger perfekt i hånden. Det overbeviste mig hurtigt om, at mit nye bibliotek skulle være en Kindle, jeg kan tage med mig alle steder hen, og hvor jeg altid kan holde styr på alle mine bøger, både nye som gamle.

Desuden er der så mange bøger, der kommer til en Kindle. Det er ikke kun de nyeste udgivelser, men også alt det andet. Bøgerne er med succes blevet elektroniske, og det gør det endnu mere attraktivt at skifte den klassiske bog ud.

Ikke at jeg skal af med mine gamle bøger, det er bare sådan, at der ikke kommer nye til af den slags længere.

Nemt at købe til din Kindle

Første gang jeg downloadede en bog, en krimi i øvrigt, så føltes det lidt sært. Nu er det blevet en vane at kigge ind på https://politikenbooks.dk/kindle/ for at se, hvad der er af nye og spændende bøger indenfor de forskellige genrer, som jeg ikke har, men gerne vil læse.

Det er skægt, så hurtigt man vænner sig til den nyeste teknologi og finder ud af, den har så meget godt at byd på. Jeg skal i hvert fald kun have bøger i denne form fremover, for det er så nemt og praktisk. Både at købe dem, men også at læse dem.