Anskaf billig autostol og bedside crib til din baby uden at gå på kompromis med kvaliteten

Når I skal ud og anskaffe baby- og børneudstyr er det vigtigt med ordentlig kvalitet, sikkerhed og komfort, så den lille kan sidde, ligge eller sove trygt. På nettet findes et kæmpestort udvalg af udstyr til babyer og børn, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, med mindre man i forvejen kender til, hvilket udstyr der anbefales, og det er ikke altid tilfældet – slet ikke hvis det er første gang, I skal være forældre. Det er eksempelvis blev populært at købe en bedside crib som et alternativ til en vugge, og de fås i mange designs til forskellige priser, så I kan spare penge ved at sammenligne priser i forskellige netbutikker. Det er også altid godt at researche lidt på nettet, hvis I f.eks. skal ud og have en autostol til den lille, og her kan I f.eks. gå ind på FDM eller forbrugerbladet TÆNKs hjemmeside og se, hvilke autostole, der er mest sikre at anvende. I finder også inspiration her http://dk-kidz.dk til, hvilken autostol eller bedside crib, I skal vælge til jeres barn.

Frit udsyn og tæt kontakt til babyen i en bedside crib

Kidsnbaby.dk er en netbutik, som forhandler baby- og børneudstyr af god kvalitet til favorable priser. Her finder I eksempelvis en bedside crib – en sidestillet seng – som er utrolig smart, fordi den fungerer som en slags udvidelse af forældrenes seng. En bedside crib har tremmer for tre sider, og den fjerde side er åben, så man som mor nemt kan tage sit barn op i sengen til sig om natten og amme det, uden at man behøver at stå op og løfte babyen op. Man har altid frit udsyn til sin baby og kan se, hvis babyen er vågen, har brug for en ren ble eller har tabt sin sut, og for babyen føles det trygt og komfortabelt at ligge så tæt på sin mor.

Høj komfort og sikkerhed for barnet på køreturen

Kidsnbaby.dk har desuden et stort udvalg af Kiddy autostole, som fås i flere modeller, alt efter barnets alder. Til de allermindste fås modellen Kiddy Evoluna til børn i alderen 0 til 15 måneder, som har en smart liggefunktion, så babyen kan ligge længere tid i autostolen uden at belaste ryggen. Til børn i alderen 9 måneder til 4 år er det oplagt at vælge Kiddy Phoenixfix Pro 2, som er kåret bedst i test af TÆNK og FDM i 2013. Kiddy Phoenixfix Pro 2 fås desuden i en opgraderet version Kiddy Phoenixfix 3. Kiddy Smartfix autostol var testvinder i 2015 i TÆNK og FDM, den er utrolig sikker og komfortabel for barnet at sidde i og passer til børn i alderen 4 – 12 år. Alle Kiddy autostole fås i et væld af flotte farver. Så vil I gerne have kvalitetsudstyr til jeres barn til billige priser, kan I med fordel handle hos Kidsnbaby.dk, som tilbyder supergod service og rådgivning samt hurtig levering.