Den bedste lytter

Det er ikke så tit, som jeg gerne ville have det, at jeg har tid til at sætte mig ned for at læse bøger. Der er så meget, der skal laves både inde og ude, og den slags skal gøres, før jeg kan tillade mig at slappe lidt af. Det gælder os begge her i huset, så der er ikke så meget andet for end at stjæle lidt tid til bøgerne i ny og næ. Men det var indtil, jeg fandt ud af, at den app, jeg bruger til bøger, også giver mulighed for at lytte til lydbøger. Det var et helt nyt univers, der åbnede sig for mig der, for den slags kan jeg lytte til, mens jeg laver alt det andet.

To ting på en gang

Det gode ved en lydbog er, at jeg kan lave to ting på en gang. Er det mig, der skal lave maden, så lytter jeg til en bog imens. Skal jeg lige ordne vasketøj, så er det med hovedtelefoner og en god historie. Når jeg luer ukrudt, så er det nu altid krimitid. Det giver et helt nyt aspekt til bøgernes verden. Jeg er helt med på bogfronten, og jeg får masser af gode historier læst højt af nogen, der bare er så dygtige til det.

Alt det og mere til er, hvad jeg får gennem https://politikenbooks.dk/lydboger/. De viser en alsidighed indenfor bøgernes verden, som de altid har været kendt for, og her har de bare taget skridtet til den mere moderne verden, så jeg kan komme gennem krimier og alt det andet læsestof, samtidig med at jeg kan sørge for alt det praktiske, der ikke klarer sig selv. Det gør samtidig de mere kedelige og trivielle hverdagsting mere spændende, for nu kan jeg krydre dem med noget, der er rart og lige mig.