Den gode mad

Modstræbende har jeg lovet min kone, at jeg til min egen 50 års fødselsdag ikke vil stå i køkkenet, for hun vil bestille det hele udefra, og hun ved lige hvem, det skal være. Jeg er dog meget i tvivl, for ofte er mad ud af huset, eller catering, ikke noget, som er befordrende for kvaliteten.

Min tvivl blev gjort til skamme

På selve dagen gik jeg noget bævende rundt og frygtede det værste, men lad det blive sagt med det samme, at al min tvivl blev gjort til skamme, for den mad, som vi fik leveret, var i særklasse. Det bedste som jeg nogensinde har fået som catering.

Den buffet, som blev leveret præcist til tiden, var varm, og alle retter var fremstillet af friske råvarer. De havde brugt de råvarer, som var i sæson, der var smag og bid, kødet var mørt, og der var ingen udkogt pasta eller tørre ris. Alt var lækkert og velsmagende, og alle gæsterne, som deltog, var enige. Der var flere, som var oppe og tage et af de visitkort, som firmaet http://ebuffet.dk/ havde lagt, og det an jeg godt forstå.

Dem vil jeg bruge igen

Jeg gruer ikke længere så meget for de kommende arrangementer, for jeg kan jo være heldig, at det er det samme firma, som skal levere maden. Det kan jo være, man får fornøjelsen af deres brunch eller nogle af de retter, som jeg ikke fik til min fødselsdag.

Jeg måtte rose dem, som kom med maden, for at være meget vidende om de råvarer, som var brugt. De var vidende om allergener, og de var smilende og venlige gennem det hele. Der var ingen som blev mødt med et surt ansigt, og alle havde kun ros til overs for dem, som kom med maden, dem som serverede, og som havde tilberedt de himmeriges mundfulde, som fik os alle til at spise lidt mere, end vi egentlig havde brug for.