Den lækre sko eller støvle

Jeg ved godt, der er mange klicheer om, at kvinder har for mange sko og støvler, men det er jeg fuldstændig ligeglad med, for jeg handler sko, når jeg mangler, og når jeg skal bruge noget til en speciel begivenhed. Derfor var jeg på jagt efter en støvlet med en god hæl, som ville passe til det arrangement, der er i forsamlingshuset i forbindelse med julen.

Jeg ved, hvad jeg vil have

Jeg havde set støvlen i et program i fjernsynet, og jeg vidste, det lige ville være mig, men jeg kunne ikke finde selve støvlen i de forretninger, jeg gik i, så jeg tog chancen og ledte lidt på nettet. Der faldt jeg efter nogle få minutter over en hjemmeside, som skulle vise sig at være der, hvor jeg i fremtiden ville handle næsten alt mit fodtøj, for de har tamaris sko til gode priser, og de har de samme gode garantier, som jeg får ved at købe de samme sko og støvler til en langt højere pris i en forretning.

Jeg var først lidt betænkelig ved at handle på siden, for priserne var næsten for gode til at være sande, men en snak med deres kundeservice og en hurtigt tjek af deres kundetilfredshed og så bestilte jeg de sorte støvletter med hæl, som jeg gerne ville have, og derefter gik det hurtigt.

Jeg troede, jeg skulle vente meget længere, men kort tid efter, så fik jeg besked om, at jeg kunne hente mine nye støvletter hos pakkeposten, og jeg kunne ved selvsyn se, at kvaliteten var i top, prisen i bund og alle garantier var i orden. Det er imponerende, at de kan holde så god service og den kvalitet til den pris, men jeg har handlet med dem flere gange til hele min familie, og jeg har ikke en eneste gang oplevet, at der er noget, jeg har kunne sætte en finger på.