En anden form for turisme

Jeg er lidt træt af ferier. Ikke træt f at have fri, en træt af, at det altid er det samme. Det er internationale hoteller med internationale menuer, det er poolområde, og det er måske enkelte ture ud i lokalområdet. Men det er som regel bare 14 dage på langs, der er en smule varmere, end det ville være ved Vesterhavet herhjemme. Og jeg gider det ikke mere, så jeg fortalte, at nu måtte det være min tur til at vælge ferie, og det blev ikke all-inclusive i et eller andet tilfældigt og solrigt land.

Jeg kiggede mig godt for

Så jeg begyndte at kigge på nettet efter andre ferieformer. Som samtidig skulle passe til en familie med børn, så det udelukkede alle ekstremerne med det samme. Som jeg egentlig heller ikke gider. At vandre svedig rundt i en jungle eller på et bjerg, det er ikke min idé om en god ferie heller. Men agriturismo toscana, det var noget for mig. Det ægte Italien grinede jeg for mig selv og syntes, jeg lød som en rigtig dårlig reklame. Men in nysgerrighed var helt sikkert blevet vakt.

Det er i al sin enkelthed en avanceret bondegårdsferie. Men i stedet for en landbrug i Danmark, så foregår det i Toscana. Ny mad, nye mennesker og en verden, der var helt ukendt for mig. Jeg bookede os med det samme og delte straks ferieplanerne med resten af familien. Der heldigvis blev lige så spændte som mig over en ny oplevelse.

Så vi har arbejdet på at lære mere om Toscana og Italien generelt,for vi vil gerne være godt klædt på til vores kommende ferie. Det har faktisk bare fået os til at glæde os endnu mere. Ikke kun det, vi læste om på firmaets hjemmeside, men alt det andet, vi har lært om denne region.