Et tip til et godt trykkeri

Jeg har jævnligt brug for nye tryksager, reklameartikler, bannere m.m., men jeg har haft svært ved at finde en trykker, hvor jeg synes, jeg fik den rigtige kvalitet og service for pengene. Og jeg er egentlig ikke nærig, så det er ikke, fordi jeg partout har gået efter de billigste trykkerier, men jeg ved ikke… på en eller anden måde lykkedes det bare ikke. Men nu tror jeg, at jeg har naglet den. I hvert fald har jeg haft en rigtig god oplevelse, så den vil jeg lige dele med jer.

Denne gang har jeg modtaget tre roll-up-systemer fra Trykpriser.dk, og det er virkelig god kvalitet. Og til en pris, der ikke fik mig til at gispe efter luft, som det ellers nogle gange sker i disse sammenhænge.

Men kvalitet er én ting. Den kan jo være nok så god, hvis det, man har fået trykt, er noget lort. Og jeg er ikke noget grafisk geni, så derfor har jeg sindssygt svært ved at få det til at se godt ud. Trykpriser.dk tilbyder grafisk hjælp, så man ikke selv skal bøvle med opsætningen, og det var virkelig fedt i mit tilfælde. Særligt fordi de gjorde mig opmærksom på, at et af de billeder, jeg havde sendt, var i så dårlig opløsning, at det ville se grynet og uprofessionelt ud på en roll-up.

Prisen for roll-up-systemerne var 399 kr. + moms pr. stk., og så var det 4-farvet tryk, satinvinyl og en størrelse på 85×200 centimeter. Jeg skal ikke med sikkerhed kunne sige, om det er billigt eller dyrt i forhold til konkurrenterne, men i forhold til den service og kvalitet, jeg fik leveret, så vil jeg vove at påstå, at det er en ret god pris.

Hvordan med jer andre? Er der nogle af jer, der har gode erfaringer med trykkerier, som I vil dele ud af?