Få styr på din overvågning – selv

Hvis du vil have det bedste resultat, så er du nogen gange nødt til at gøre det selv. Det samme gælder faktisk også, hvis du gerne vil have det billigste resultat. I hvert fald når det kommer til videoovervågning af hjemmet. Skal du have den slags gennem et alarmfirma eller en låsesmed med dette som speciale så skal du forberede dig på at betale, hvad jeg mener er spidsen af en jetjager. Hvis du derimod gider sætte det hele op selv, så læs videre og følg mine gode råd. Du vil ikke fortryde det.

Tænk på kvaliteten også

Kameraer til videoovervågning er det masser af derude. Igen kan du få hele pakken uden at skulle røre en finger, men din bankbog vil lide unødigt. Jeg valgte derfor den praktiske gør-det-selv løsning. Du skal bruge en stige og standardværktøj, og ja så skal du afsætte tiden til det.

Det der er endnu vigtigere, det er at kigge på den kvalitet af kameraer, der findes derude. Gå ikke på kompromis her, for kun kameraer i HD er pengene værd. En optagelse hjælper på ingen måde, hvis den er grynet og uklar.

Du skal også have det rette antal. Det er ingen skam at bede om hjælp til dette, der hvor du handler, for de ved præcis, hvad der skal til, for at sikre lige dit hjem. Eller virksomhed. Kameraer kan sættes op på alle bygninger uden problemer.

Køb det hele på nettet

I stedet for at lede efter det rette udstyr i forretninger, så kig på denne hjemmeside i stedet. Her fik jeg alt det, der er beskrevet ovenfor, og jeg har allerede installeret det hele. Der er ikke et hjørne, der ikke er dækket ind af et kamera, og kvaliteten af optagelserne er i top. Jeg håber de i sig selv er nok til at afskrække, men hvis ikke, så er beviserne i hvert fald i hus.