Fest er mad med mere

Fester, der ikke involverer mad, er bare ikke rigtige fester. Der kommer til at mangle et eller andet, hvis du spørger mig. Det er det at mødes om god mad og drikke, og så efterfølgende dans, hygge eller hvad man lige er til. For mig er det de ting, der gør en rigtig fest, så min skulle starte med maden, og så ville tiden vise, hvad dagen og aftenen ellers har at byde på at glæder og fornøjelser. Den slags dukker op, når folk er mætte og derved glade. Og er mine gæster glade, så er jeg glad.

Maden kommer udefra

Jeg vil være sammen med mine gæster hele tiden. Ellers er der ingen grund til at invitere til noget. Derfor skal maden leveres til adressen, og jeg har fundet t godt sted til catering, der haren masse retter, jeg godt kan lide. Det er min fest, så selvfølgelig bestemmer jeg menuen. Men jeg mener, jeg har god sag i mad, så jeg er helt sikker på, at alle gæsterne lige som jeg vil nyde det hele til fulde.

Det var heldigvis mere end bare tilfældet. Det var ikke kun lækkert, det var suverænt. Mørt og saftigt kød, friskbagt brød, sprøde grøntsager og lunt brød. Garneret med en veltillavet sauce, der klædte det hele. Jeg var meget imponeret over det hele, og det var skønt at se alle gæsterne bare nyde det på samme måde som jeg. Og så var der også rigeligt, som jeg også er rigtig glad for.

Glade og mætte gæster – lige som jeg havde håbet på. Der var en livlig snak, også om maden, så jeg kunne ikke ønske mig mere. Eller jo de må gerne komme med mad til mig igen, for det var virkelig noget særligt. Jeg må hellere finde en anledning og så få dem til at levere der også.