Glæd børnene med Disney på væggen

I langt de fleste hjem er det glatte vægge med væv, det er neutrale farver med lyse toner som forskellige nuancer af beige eller grå, for sådan er stilen for tiden. Det er vores svar på vores forældres savsmuldstapet, og vores bedsteforældres hessian. Der er nogle fordele, for det er enkelt og nemt at holde, det er ingen sag at spatle huller over, så male og så er væggen klar til nye billeder, eller hvad man måtte ønske.

Men det er også lidt kedeligt

Vores børn deler værelse. Det kommer de til, indtil vi flytter til noget større, men indtil da, så går det fint. De har fået det store værelse, som i vores lejlighed med tre værelser reelt er det, andre ville bruge som spisestue. Der er derfor fin plads til både dem, legetøj og hver sin seng. Vi har delt værelset op i to, en drengeafdeling og en pigeafdeling, og ja væggene er glatte og i lys grå.

Da der nok går et år eller to, før vi skal flytte, så vil vi gerne sætte et lidt andet præg på dette deleværelse, så begge børn føle, at deres afdeling er mere som deres helt eget værelse. Den slags hjælp til det kreative har vi fundet hos tapeteksperten. Det er nemlig tapeter med motiver, der passer perfekt til væggene inde hos dem.

Jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være med motiver fra Disney, da jeg så udvalget. Ideen til et tapet til dem fandt jeg på en blog, hvor det dog var de mere voksne motiver, der var i fokus, men hvorfor ikke gribe andres gode ideer og overføre dem til for eksempel børneværelset i stedet.

Vild jubel

Begge børn skulle med mine forældre i teater og med hjem og overnatte. Den perfekte mulighed for at sætte tapetet op, så det var klart, da de kom hjem dagen efter. Nu pynter Dory og Frozen hver sin væg, og jeg ar helt sikker på, de ville kunne lide det.

Det tog ingen tid at sætte et op, og jeg ved med sikkerhed, at jeg vil have noget som det i vores kommende hjem også. Noget til en stue eller en entré, der gør det lidt mere spændende. Jeg finder det, når tid er, for nu var det børnene, der var i fokus.

De var helt vilde med det. De kan begge se hver deres motiv fra deres senge så de bliver ikke gemt bag ved møbler. Det ar årets overraskelse og klart den bedste.