Hvad er klokken?

Min datter tager sin mobiltelefon frem for at se, hvad klokken er. Så lægger hun telefonen fra sig for kort tid efter at tage den op igen for så rigtig at se, hvad klokken er. Jeg syns, det er noget af det sjoveste, for klokken står jo lige for på skærmen, om denne er slukket eller ej, men alligevel får hun ikke lige set, hvad klokken er. Jeg mener, hun har brug for et ur i stedet. Det kan ikke distrahere på samme måde, som telefonen kan.

Jeg ville give hende et i gave

I stedet for at blive ved med at grine lidt af hende, besluttede jeg mig ti at forære hende et ur. Jeg vidste, at det gerne måtte minde om et smykke, for så var der større sandsynlighed for, at hun ville bruge det. Et, der var let, smukt og feminint. Det ville være rigtig meget hende. Desuden skulle det være i guld. Det er de fleste af hendes smykker, så det skal jo helst passe til resten af stilen.

Jeg fik kigget lidt vinduer, men der ar ikke lige det, jeg ledte efter, så jeg søgte online i stedet. Her fandt jeg det Festina ur, det skulle være. I rette tid, for jeg kunne nå at få det leveret inden hendes fødselsdag, der var ugen efter.

En smuk og perfekt gave

Det kom på to dage, så jeg havde haft mere tid at løbe på, hvis det var. Jeg klager nu ikke, for det smukke ur var nået frem og kom i en fin æske oveni. Nu skulle det bare pakkes ind, og så var gaven klar.

Den faldt i god jord, også selvom det samtidig var humoristisk. Hun ville faktisk gerne have et ur, så det gjorde det bare endnu mere perfekt. Det klæder hende, og hun bruger det hver dag.