Jeg kan kigge med over skulderen

En sætning, der egentlig lyder ret ubehagelig for mange, men her handler det ikke om a stå og kigge med på din computer eller telefon, det handler om den overvågning, jeg har sat op rundt om min virksomhed. Og ja det er mig, der har sat det op. Jeg har fået god hjælp til placeringen, der hvor jeg købte kameraerne, men det hårde slid er min egen fortjeneste. Noget der gør mig rigtig stolt. Men også noget, der har gjort, jeg har sparet rigtig mange penge på indkøbet, og det gør det hele til en fantastisk forretning for mig. Noget, jeg kun kan anbefale.

Det, du skal gøre

Du skal selvfølgelig mene, at overvågning er en god løsning for dig. Det vil de fleste nok mene det er, men de holder sig tilbage, fordi det er for dyrt at få sat op. Det er her min løsning kommer ind i billedet. Sæt det op selv og spar penge. Det lyder måske simpelt, men det er det faktisk også. Du får nemlig hjælp til antallet af kameraer og en god guide til, hvilke, der vil passe lige dig.

Jeg har fået den bedste kvalitet. Super skarpe billeder. jeg kan følge med alle steder. Jeg føler mig sikker. Det sidste er simpelthen genialt. For industrikvarterer bliver øde om aftenen og i weekenderne, og her betyder den sikkerhed rigtig meget. Det er alt fra hærværk til indbrud, jeg ikke længere bekymrer mig så meget om længere.

Det er som at have en privat vagtmand, der kun vogter min ejendom, og samtidig er det et så meget bedre vidne, hvis der er brug for det. Det har der ikke været hos mig, siden det er blevet sat op, og det viser, at det sammen med skiltet om, at der er overvågning, det virker helt efter hensigten.