Køb bananer, køb bananer

Sådan lyder det i sangen, og jeg er bestemt blandt dem, der gerne lader sig friste. Som så mange andre prøver jeg at skære ned på de søde sager og erstatte dem med de sundere alternativer, og som så mange andre, så har jeg svært ved ikke at lade mig friste i hverdagen. Især lange arbejdsdage kan medføre, at jeg falder i. Flere gange om ugen.

Får ikke taget noget med hjemmefra

Jeg er heller ikke så god til at huske at tage noget frugt eller grønt med hjemmefra, selvom jeg er god til at have det og spise det hjemme. Fjollet, nu jeg har muligheden. Jeg delte mine tanker med noget kollegaer, og sådan opstod ideen om en frugtordning. Det var nemt nok at få ideen, men jeg vidste ikke, om det ville være lige så let at gennemføre den i praksis.

Ude at afsløre for meget, så jo det er lige så let i praksis. Markedet bugner af firmaer, der sørger for firmafrugt, så der er rig mulighed for at finde et, der kan levere hos jer. Vi valgte ud fra forskellige kriterier som pris, gode anmeldelser, evnen til at levere til tiden, muligheden for nemt at ændre i leveringerne og kundeservice.

Nu spiser jeg frisk frugt hver dag

Det er ikke kun jeg der gør dette, det er også alle minekollegaer. Vi har nemlig en velfungerende levering af frugt fra et firma, der levede op til alle de krav, vi havde. Ikke kun er de punktlige, deres frugt er altid frisk og lækker. Nu skal jeg ikke huske at tage noget med, for der er altid et stykke eller to, der venter på mig.

Ikke kun er det lækkert, og ikke kun tager det den lille sult i hverdagen, det er også noget, jeg kan se på vægten. I stedet for at spise slik eller kage, så er det her fantastisk for min sundhed.