Når det er koldt udenfor

Der er vist bred enighed om, at det tit er koldt udenfor her i landet. Det blæser, det regner, eller det sner, og kulden går til marv og ben. For mig er der ikke noget bedre end en rask gåtur med hunden uanset vejret. Vi får motion og en god oplevelse sammen, og når vi kommer hjem igen, så skal jeg have en dampende varm kop te, så jeg igen kan få varmen.

Det er min belønning

Når vejret er rigtig hårdt, så er det helt sikkert hunden, der nyder turen mere, end jeg gør. Men ud skal vi uanset vejret, for sådan er det at have en hund. Der ser jeg frem til min sunde synd, for det er te for mig. Det smager ikke kun godt, det gør også godt.

For tiden er det matcha-te, jeg er mest til. Det smager nemlig mere end bare fantastisk, og jeg kan kun blive i godt humør af den mageløse, grønne farve, denne te har. Selvom den skal piskes og ikke trække, som en te normalt skal, så er det meget nemt at lave. Varmt vand hældes over tepulveret i en skål og piskes så med et piskeris, der er lavet i bambus.

Det er det, og så er der frisk og lækker matcha-te klar til servering.

En smag som ingen anden

På denne hjemmeside, https://chinateahouse.eu/matcha-te-87/, køber jeg den matcha-te, jeg drikker til hverdag og ved alle andre lejligheder. Som med alle andre slags te så fås denne nemlig også i forskellige kvaliteter, og dem, de fører her, er blandt de absolut bedste på markedet.

Det gør nydelsen endnu større, og den grønne farve endnu mere klar. Med en belønning som denne så er det ingen sag at komme ud på en lang tur med hunden. Fornuftigt tøj og te, så er den hjemme.