Nemt og bekvemt – mad ud af huset fra ebuffet.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det vigtigste ved ethvert socialt arrangement er maden! Det tangerer en katastrofe, hvis man har fået familien, kollegerne, vennerne, forretningsforbindelserne eller naboerne samlet fra nær og fjern, og catering firmaet ikke dukker op. Eller har byttet rundt på ordre sedlerne, så I får den forkerte leverance – eller kommer for sent, så sulten for længst er sat ind. Eller leverer mad, som er dårlig, halvkold, eller bærer præg af ikke at være frisk. Det er svært at sige hvad der er værst, men samtlige situationer lægger i hvert fald en vis dæmper på festlighederne. Og det er da virkelig synd, hvis man står og skal holde bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller stort firmaarrangement.

 

Derfor er det vigtigt, at du kan stole på dit catering firma. På bloggen kan du læse om mange forskellige menneskers virkelig gode oplevelser med ebuffet.dk – en leverandør af catering i København, som med sit nemme og illustrerede bestillingsmodul sikrer, at du selv kan forestå din bestilling – uden misforståelser og forbytninger!

 

Bloggen byder på mange forskellige typer oplevelser fra såvel privatpersoner som ansatte i virksomheder. Læs for eksempel om office manageren, som egenhændigt skulle arrangere reception med stående buffet for firmaets større kunder og samarbejdspartnere – og fik stor succes med en tapas buffet fra ebuffet.dk. Eller den nybagte mor, som ikke havde lyst til at gå på café, og heller ikke gad stå for bagning og madlavning selv – og endte med at invitere hele mødregruppen på brunch ud af huset fra ebuffet.dk, hjemme i sin egen hyggelige stue. Fordi det var utroligt nemt, bekvemt, og billigere end at lave det hele selv!

 

Med ebuffet.dk minimeres din arbejdsbyrde i forbindelse med dit arrangement – alt, hvad du skal gøre, er at stå parat til at modtage den lækre mad, når den ankommer til døren! Læs mere på bloggen her: http://danmark-catering.dk/