Perfekt tøj til kontoret

Der er ikke reelt en dresscode på mit arbejde, men da vi tit har besøg af kunder og andre, så siger det sig selv, at man skal være velklædt til hverdag. Jeg er heldigvis ikke til jeans, så den del passer mig helt fint, men det kan være både irriterende og besværligt at finde noget, der er pænt, og som jeg kan lide at have på.

De skal være enkle og elegante

For mig er de perfekte bukser nogle, der er helt enkle og elegante. De skal ikke være for lavt skåret. For det første passer det ikke til min figur, og for det andet så er det ikke det indtryk, jeg har lyst til at give, når jeg er professionel og på arbejde. For mig må de gerne være ensfarvede, for så er det lettere at passe alt andet til dem – både sko, skjorter, bluser og cardigans.

Jeg har fundet lige de damebukser, der er alt dette og lidt til. De sidder perfekt på mig, de er gode at have på, og de er meget elegante. Fordelen ved de helt enkle bukser er, at der ikke er nogen, der tænker over, det er den samme slags bukser, jeg har på hele tiden. Jeg gør rigtig meget ud af alt andet, så jeg ser ud på en ny måde hver eneste dag.

Perfekt pasform der holder

En anden god ting ved disse bukser er, at de bliver ved med at se godt ud. De holder farven og er stadig sorte efter mange vaske. Mange ting i sort har en tendens til at blive gråt og kedeligt ret hurtigt, men ikke dem her. Det er endnu en ting, der trækker op ved disse bukser, og som gør, at jeg har købt rigtig mange par af dem, så min hverdagsgarderobe er sikret.