sjov med familiebillederne

jeg har altid grinet lidt af, at mine bedsteforældre var sådan nogle statelige mennesker, på alle de billeder, jeg har af dem, er de altid propre, velklædte og ordentlige, hvorimod mange af de billeder, som der er af mine forældre, undertegnede eller mine børn er i fjollede situationer, eller der bliver lavet ansigter på dem. Det er som om, det er et helt andet liv, et liv hvor formaliteterne ikke altid er på plads, og hvor alt er så meget mere flydende.

De fortjener en æresplads

Jeg har ofte snakket med mine egne forældre om, at det ville være mere passende, hvis mine bedsteforældre var på lærred og ikke på fotopapir.

Jeg skulle bruge nogle billeder til et reklamefremstød for lokalforeningen, og mens jeg gjorde, det faldt jeg over http://dk-geografiskekort.dk/, en blog hvor der er artikler, kort og billeder i mange afskygninger. Der er megen god inspiration at hente i de forskellige artikler, og til min ven, som har et mindre rejsebureau, fandt vi et link til et sted, hvor kunne finde en god jubilæumsgave, et kort som viser hele verden, og hvor han kan sætte nåle i, så kunderne kan se de eksotiske steder, hvor han sender folk hen på deres livs ferier.

Jeg faldt også over en artikel, hvor almindelige billeder kom på lærred som et flot portrætmaleri. Det vakte min interesse, og jeg kunne med det samme se mine bedsteforældres fotografi komme på lærred og pryde enden af hallen hjemme hos mig selv.

Jeg skyndte mig at vende det med min kone, og selvom hun grinede af mig og rystede lidt på hovedet, så kunne hun godt se ideen i, at de meget ordentlige billeder på lærred ville være den perfekte måde at portrættere mine bedsteforældre på, og så kunne de jo også holde lidt øje med familien fra deres majestætiske nye billeder.

Super hjemmeside, super resultat

Jeg fulgte linket, som viste mig, hvor jeg kunne få billeder sat på lærred, og her blev jeg også positivt overrasket, for både pris, kundeservice og leveringstiden var langt bedre, end noget jeg tidligere har været ude for.

Min kone og jeg fik bestilt de store billeder af mine bedsteforældre til væggen, og der er mange, som har kommenteret på kvaliteten og den måde, som de gamle billeder nænsomt er blevet til et smukt “maleri” på. Det er virkelig noget som klæder de gamle billeder og giver dem et helt nyt liv.