Smukt, unikt og helt særligt bryllup

Jeg vil gerne have et bryllup, der er noget helt særligt. Det skal være rustikt, for normalt er det brudens dag med alt, hvad der dertil hører, men ved at give det et råt udtryk synes jeg, det viser, at vi er to om dette bryllup. Han er lige så vigtig. Uden ham var der jo ikke noget bryllup overhovedet.

En dag, hvor alt fungerer

Jeg ved, jeg lige meget hvad vil være nervøs og usikker på det hele, så for at slippe af med det værste, vil jeg gerne alliere mig med et sted, der har erfaring, og som bare har styr på alt det praktiske. Jeg gider ikke selv dække bord, stå for maden, sætte musikken op eller noget som helst i den retning.

Jeg vil bare have lov til at nyde dagen i min smukke kjole, nyde festen, maden og gæsterne. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at det var https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/bryllup/, der skulle være vores arrangør. Da vi snakkede med dem, greb de straks vores ideer og gjorde dem endnu bedre. De havde forslag til maden og pynten for at sikre, vi fik det smukke og det rustikke på en gang.

De leverede alt det, de lovede

De leverede det perfekte bryllup. Fra vi kom og så de smukke lokaler til maden, drikkevarerne og alt andet. Det var endnu bedre, end jeg havde turde drømme om, og jeg har simpelthen fået den bedste start på livet som gift. Jeg er meget imponeret over, de kan levere alt det på baggrund af at have snakket med os.

Jeg håber, der på et tidspunkt om ikke så lang tid kommer barnedåb. Jeg ved også, hvor den skal holdes. Det er der ingen tvivl om, for det kan kun blive lige så perfekt som denne dag blev for både min mand, jeg og alle gæsterne.