Spild af tid

Jeg ved ikke noget værre end at stå og skulle med et fly, og så er det forsinket. Det kan få mig til råbe og skrige og opføre mig som en tosset, for tid er penge, og det her er spild af både tid og penge.

Der er hjælp at hente

Men jeg bliver irriteret over de mange penge, som går til spilde, og al den tid, som jeg bruger på det. Det er noget, som jeg kunne bruge bedre, og jeg ved, at jeg ikke kan finde ud af det med kompensation for et forsinket fly, så jeg er på herrens mark – eller rettere det var jeg, indtil jeg hørte om firmaer, som hjælper med flyforsinkelses-kompensation.

Min søn fortalte mig om det firma, og jeg tog chancen og ringede til dem for at undgå igen at lade min vrede gå ud over dem, som arbejder i skranken, for når man som jeg rejser en gang om ugen, så er det med sikkerhed noget, som jeg vil opleve igen og igen, altså forsinkede, overbookede eller aflyste fly.

Ganske rigtigt for allerede et par uger efter fik jeg brug for den service, som jeg havde besluttet mig for. Både på vejen ud og på vejen hjem kom jeg ud for, at der var uregelmæssigheder, som ville kræve kompensation.

God service hele vejen

Jeg overlod det hele til firmaet og sikrede mig bare, at de havde den nødvendige dokumentation, og så hørte jeg fra dem kort tid efter, de havde sikret, at jeg ville få det, som jeg havde krav på. Imponerende og de tog langt mindre for det, end jeg havde forventet.

Fra første sekund jeg snakkede med deres kundeservice, vidste jeg, at jeg var i trygge hænder, og de har siden da leveret en professionel ydelse til en god pris, hver gang jeg har været nødt til at bruge dem og deres hjælp.