Te og tynde lår

Min far sagde altid, at man fik tynde lår af te, og at man blev køn af den varme damp fra kold kaffe. Jeg synes ikke, jeg er blevet kønnere af kaffen, så nu ville jeg prøve den med de tynde lår, og det har heller ikke virket. Men jeg har da fundet noget, som jeg nyder, det er nemlig matcha te. Jeg har altid godt kunnet lide at prøve noget nyt, og for mig var dette helt nyt og anderledes.

Smukt, grønt og lækkert

Allerede farven gør det hele. Den er så saftig og grøn, og det er virkelig en smuk oplevelse bare at se denne te blive til. Det er ikke teblade, men et fint, grønt pulver, der piskes op i varmt vand, så det er heller ikke som anden te.

Smagen er også helt sin egen, og for mig er det indbegrebet af luksus. Jeg er vild med farven, og jeg er vild med smagen. Men som med alt andet så er der forskel på kvaliteten og dermed smagen, når det kommer til matcha te. Du kan faktisk se det på farven, har jeg fundet ud af. Jo mere lyst og grønt pulveret er, desto bedre er kvaliteten. Den lyseste er bedst til te.

Den findes bedst på nettet

Jeg er en skeptisk forbruger. Du kan købe matcha te mange steder, men jeg kan sjældent se farven på indholdet. Så har jeg ikke lyst til at købe det, må jeg indrømme. Derfor handler jeg på nettet i stedet fra et rigtigt tehus. Der er aldrig tvivl om, at der er tale om den bedste kvalitet her, og priserne er også rigtig gode.

Jeg er i hvert fald overbevist, og nu kan jeg så kalde mig engageret medlem af den efterhånden store klub af personer, der drikker te med meget jævne mellemrum.