Til turen på stranden

Vi kan alle sammen godt lide en tur på stranden. Der skal soppes og plaskes i vandkanten, vi skal spise mad og is under en parasol, vi skal ligge og dase i solen, vi skal bygge sandslotte, og vi skal bare have en god og dejlig dag alle sammen. Det kræver efterhånden lidt af en udstyrspakke at tage af sted med alt det, vil skal have med.

Børnene vælger selv deres udstyr

Når vi skal af sted, så får børnene selv lov til at vælge, hvad der er vigtigt for deres dag på stranden. Nogle dage er det bolde og andre typer af spil, andre gange er det skovl og spand, fordi der skal bygges. Men som regel vil de gerne have det hele med og lidt til, og det kan være lidt besværligt at skulle slæbe det hele sammen med mad, håndklæder og tøj.

Derfor har jeg købt dem hver en trunki kuffert til deres ting. Jeg har samtidig lavet en regel om, at de må have alt det med, de vil, så længe det kan være i deres kuffert. De lærer derfor at begrænse sig, men samtidig synes de, at det er så sjovt at pakke deres ting selv, når vi skal af sted.

Kufferterne er fantastiske

Det er fantastiske kufferter. Designet er ikke kun sjovt og barnligt, det er også praktisk lavet til små fingre og kroppe. Den er hverken for stor eller for lille, og den kan rumme en del legetøj, der skal med på tur. Den er også robust, så lidt sand med mere er nemt at fjerne efterfølgende uden problemer.

Den vil også være perfekt til deres ting, når vi skal på ferier, så anvendelsesmulighederne er utallige, og herhjemme bruger de den til at gemme nogle af deres ting i, så den bliver brugt meget mere, end jeg havde forestillet mig muligt.