Ud at spise

Det er en sætning, der betyder noget forskelligt, alt efter hvem du spørger. For nogle er det den lokale, som de kender. For andre er det små, unikke steder, som ingen har hørt om. For mig handler det om maden og stemningen. Køkkenet kan være fransk, italiensk, dansk eller noget helt fjerde, er maden lavet rigtig godt, er den en fryd for øjet, og er den lavet med en kærlighed til råvarerne og til sæsonen, så er jeg glad. Samtidig så skal omgivelserne passe til. Der skal tænkes over indretningen og personalet, og så skal vinen eller øllet passe til. Det gier en gennemført oplevelse, og den slags gør, jeg vil komme tilbage.

Noget, jeg helt sikkert vender tilbage til

Der er gode køkkener, og så er der dem, der giver dig noget helt nyt. Den der ekstra oplevelse, du ikke helt havde forventet, men som du altid håber på kommer, når du går ind på en restaurant. Kan de leve op til hypen, kan de levere, er maden ekstraordinær? Alle de spørgsmål bliver altid besvaret og lidt til. Og på den bedste restaurant århus med et stort ja. Der var intet, der ikke passede ind, alting var gennemtænkt og gennemført.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg skal spise her igen, og det bliver ikke kun en gang. Lige nu er det bare blevet lidt bedre at bo i Århus, end det var før. Jeg er helt sikker på, at de er spisesteder som dette, der kommer til at være med til at sætte lige os på verdenskortet, og det passer mig perfekt. Der er rigeligt med kedelige madsteder, der er langt mellem blomsterne, men der er ikke så langt, som der har været. Det er bestemt også her, jeg skal fortælle andre, at de – eller vi – skal spise. For jeg vil gerne med.